Jäsentiedote nro 1, kevät 2017

 1. Lipunnosto ja sammuttimien tarkastus lauantaina 13.5.2017 klo 12.00 Sammutinhuolto J. Lankinen suorittaa sammutinten tarkastuksia klo 9 lähtien.

  Katsastajat jakavat tietoa katsastusvaatimuksista ja varusteista klo 9 lähtien. Lipunnosto ja kommodorin puhe klo 12.00. Lipunoston jälkeen grilli on kuumana.

 1. Vartiointi 

  Vartiointi pyritään aloittamaan heti lipunnostosta lähtien. Vartiovuorolistat tulevat Otamajaan  sitä ennen.Vartiointipäällikkö on Jari Lehikoinen.

  Vartiovuorolistaan tulee jäämään tyhjiä päiviä, joihin voi muuttaa oman vuoronsa kunhan samalla viivaa yli sen listalla aiemmin olleen vuoronsa, jotta joku muu voi taas ottaa sen.

 1. Trailereiden säilytys telakalla kesäaikaan à tarvitset OV:n tarran 

  Kaikissa telakalla säilytettävissä trailereissa pitää ajanjaksolla 12.6 – 1.9. olla OV:n traileritarra, jonka voit ostaa satamakapteenilta, telakkamestarilta tai sihteeriltä. Tarroja myydään myös lipunnostopäivänä ja mahdollisissa talkoissa. Hinta on 30 €, joka hyvitetään seuraavan talven telakkamaksusta ja laskutetaan täten vasta syksyllä.

 1. Laituripaikat 

  Kesän 2016 laituripaikkalista on nähtävissä huhti-toukokuun vaihteessa OV:n nettisivuilla ”www.otavene.net”. Jos teillä on maksuja rästissä niin nimeä ei ole listalla. Hoitakaa silloin maksurästit pois mahdollisimman nopeasti.

 1. Veneiden viimeinen vesillelaskupäivä 11.6.2017 

  Veneet on laskettava vesille viimeistään sunnuntaina 11.6.2017.Huom! Huoltolaituria ei saa käyttää veneiden laskussa ja nostossa nosturin jalkojen tukialustana, sillä se ei kestä sitä.

 1. Kevään siivoustalkoot telakalla 12.6.2017 

  Kevään siivoustalkoot pidetään maanantaina 12.6.2017 klo 17.00 lähtien.

 1. Yhteystiedot ja venetiedot !!! 

  Jos sinulla on sähköposti, etkä ole saanut tätä tiedotetta sähköpostilla torstaina 6.4, niin sinulla on OV:n rekisterissä väärä sähköpostiosoite. Ilmoitathan silloin ajantasaisen sähköpostiosoitteesi sihteerille ”sihteeri@otavene.net” Ilmoita myös muut yhteystietomuutoksesi välittömästi sihteerille.

 1. Veneiden vakuutukset 

  Muistutetaan, että OV:n alueella olevilla veneillä pitää olla venevakuutus.

 1. Glykolin talteenotto
  Espoon ympäristösuojelumääräysten mukaisesti moottoreiden jäähdytysjärjestelmien suoja-aineena käytetty glykoli tulee kerätä talteen ja käsitellä vaarallisena jätteenä.OV:n tarkemmat ohjeet asiasta tulevat ennen vesillelaskun alkua.
 2. Vieraspaikkoja jäsenten tuttaville 

  OV järjestää 3 vieraspaikkaa kesällä 2017 OV-läisten tuttujen veneille. Maks. aika on 1 vko ja vieras on OV-isäntänsä vastuulla. Asiasta myöhemmin tarkemmat ohjeet.