OV:n erilainen vuosikokous

Hyvät OV:n jäsenet,

Tässä tulee ennakkoilmoitus OV:n vuosikokouksesta, joka tällä kertaa pidetään Urban Millissä, osoite  on Betonimiehenkuja 3 E Otaniemi. Sisäänkäynti pihan keskeltä lastauslaiturilta.

Kokous alkaa perjantaina 13.4.2018 klo 18.00 ja heti kokouksen jälkeen on kahvitarjoilu ja Klaus Salkola kertoo viime kesän venematkastaan Norjan Bergeniin esittäen runsaasti valokuvia videotykillä.

Esityksen kesto on n. 1,5 – 2 tuntia.

Tilojen ja tarjoilun varaamiseksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan etukäteen sihteerille joko sähköpostilla tai puhelimitse:

sihteeri@otavene.net

puh: 040 546 1404

Klasun kuvaus esityksestä omin sanoin on:

”Tänä vuonna kuullaan OV:n vuosikokouksessa Klasu Salkolan matkakertomus moottorivene OHTAn, Sadun  ja Klasun matkasta OV:stä Norjaan Atlantin reunalle Bergeniin ja  maailman 3. pisimmän vuonon, Hardangerin vuonon pohjukassa olevaan Oddan kaupunkiin. Matka tehtiin viime vuoden toukokuusta elokuun kynnykselle eli aikaa käytettiin 8 viikkoa. Matka on pisin Klasun tähän saakka tekemä matka moottoriveneellä. Matkalla satoi paljon, mutta vain veneen ulkopuolella.

Paluumatka tapahtui Götan kanavan kautta pitkästä aikaa, sillä edellisestä kanavamatkasta Donnalla (nykyään ”Konna”) oli ehtinyt kulua 32 vuotta. Esitys avaa siis myös kanavamatkan asioita.”

PS! Varsinainen vuosikokouskutsu tulee noin viikon kuluessa.

t/sihteeri

P.S. Tässä maistiaisiksi muutama kuva Klasun ja Sadun matkalta..