1. Lipunnosto ja sammuttimien tarkastus lauantaina 12.5.2018 klo 12.00

Sammutinhuolto J. Lankinen suorittaa sammutinten tarkastuksia klo 9 lähtien.

Katsastajat jakavat tietoa katsastusvaatimuksista ja varusteista klo 9 lähtien. Lipunnosto ja kommodorin puhe klo 12.00. Lipunoston jälkeen grilli on kuumana.

 

  1. Vartiointi

Vartiointi pyritään aloittamaan heti lipunnoston jälkeen. Vartiovuorolistat tulevat Otamajaan  sitä ennen.

Vartiovuorolistaan tulee jäämään tyhjiä päiviä, joihin voi muuttaa oman vuoronsa kunhan samalla viivaa yli sen listalla aiemmin olleen vuoronsa, jotta joku muu voi taas ottaa sen.

 

Huom! Löytyykö henkilöitä, joilla on halukkuutta hoitaa toisen OV:n jäsenen vartiovuoro tarvittaessa. Vartiovuoron tekijän on oltava OV:n jäsen. Ilmoittakaa yhteystiedot sihteerille ”sihteeri@otavene.net”, jolloin ne lisätään vartiointilistaan tiedoksi muille. Vartiovuoron tekemisen korvaus on jäsenten sovittava keskenään eikä seura ota siihen kantaa.

 

  1. Trailereiden säilytys telakalla kesäaikaan à tarvitset OV:n tarran

Kaikissa telakalla säilytettävissä trailereissa pitää ajanjaksolla 12.6 – 1.9. olla OV:n traileritarra, jonka voit ostaa satamakapteenilta, telakkamestarilta tai sihteeriltä. Tarroja myydään myös lipunnostopäivänä ja mahdollisissa talkoissa. Hinta on 30 €, joka hyvitetään seuraavan talven telakkamaksusta ja laskutetaan täten vasta syksyllä.

 

  1. Laituripaikat

Kesän 2018 laituripaikkalista on nähtävissä huhti-toukokuun vaihteessa OV:n nettisivuilla ”www.otavene.net”. Jos teillä on maksuja rästissä niin nimeä ei ole listalla. Hoitakaa silloin maksurästit pois mahdollisimman nopeasti.

 

  1. Veneiden viimeinen vesillelaskupäivä 10.6.2018

Veneet on laskettava vesille viimeistään sunnuntaina 10.6.2018.

Huom! Huoltolaituria ei saa käyttää veneiden laskussa ja nostossa nosturin jalkojen tukialustana, sillä se ei kestä sitä.

 

  1. Kevään siivoustalkoot telakalla 11.6.2018

Kevään siivoustalkoot pidetään maanantaina 11.6.2018 klo 17.00 lähtien.

 

  1. Yhteystiedot ja venetiedot !!!

Jos sinulla on sähköposti, etkä ole saanut tätä tiedotetta sähköpostilla maanantaina 19.3, niin sinulla on OV:n rekisterissä väärä sähköpostiosoite. Ilmoitathan silloin ajantasaisen sähköpostiosoitteesi sihteerille ”sihteeri@otavene.net” Ilmoita myös muut yhteystietomuutoksesi välittömästi sihteerille.

 

  1. Veneiden vakuutukset

Muistutetaan, että OV:n alueella olevilla veneillä pitää olla venevakuutus.

 

  1. Glykolin talteenotto Vieraspaikkoja OV-läisten tuttaville

Espoon ympäristösuojelumääräysten mukaisesti moottoreiden jäähdytysjärjestelmien suoja-aineena käytetty glykoli tulee kerätä talteen ja käsitellä vaarallisena jätteenä.

Tähän tarkoitukseen löytyy ämpäreitä, saavi ja glykolitynnyri.

 

OV järjestää vieraspaikkoja kesällä 2018 OV-läisten tuttujen veneille. Maks. aika on 1 vko ja vieras on OV-isäntänsä vastuulla. Asiasta myöhemmin tarkemmat ohjeet.