Hyvät OV:n jäsenet !

Katsastustoiminta kaudelle 2023 käynnistyy torstaina 11.5 klo. 18:00. Katsastusvarauksia varten löytyy Otamajasta varauslista, mihin verkitään omistajan-, veneen- tiedot sekä laituripaikan numero ( tai sijainti telakalla mikäli runkokatsastus ) ja onko kyseessä vuosi vai runkokatsastus. 

Runkokatsastus tehdään viiden vuoden välein ( tai jos moottori on vaihtunut tai on uusi vene kerhossa ) veneen ollessa ylhäällä. Runkokatsastuksen lisäksi tehdään sitten vuosikatsastus kun vene on purjehduskunnossa ja veteen laskettuna. Vuosikatsastus tehdään kaikille veneille vuosittain. Jos et ole varma onko veneellesi tehtävä tänä vuonna runkokatsastus, ole yhteydessä katsastuspäällikköön. 

Katsastusillat ovat tiistaisin ja torstaisin alkaen klo. 18:00 ja katsastuksia tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom, Helatorstaina 18.5 ei ole virallista katsastusiltaa mutta jos se on ainoa ajankohta mikä sinulle sopii, ole yhteydessä johonkin katsastajaan sopiaksesi katsastuksen ( katsastajien yhteystiedot löytyvät varauslistasta ). 22.6 ei myöskään ole katsastuksia. 

Veneet tulee olla katsastettu kesäkuun loppuun mennessä – viimeine katsastusilta on 29.6. 

Huomiothan, että katsastuksessa tulee olla mukana katsastusvarustuksen lisäksi venetodistus, katsastuspöytäkirjat, vakuutustodistus sekä rekisteriote !!

Katsastustervesin, 

Marko Koski, OV:n katsastuspäällikkö

050 470 7770

marko.koski@otavene.net