1. Lipunnosto ja sammuttimien tarkastus 13.5.2023
  OV:n lipunnosto purjehduskauden avajaisiksi pidetään telakalla lauantaina, äitienpäivän aattona 13.5.2023 klo 12.00.
  Sammutinhuolto Lankinen suorittaa paikalla sammuttimien tarkastuksia n. klo 9 lähtien.
  Makkaratarjoilua juomineen.
 2. Vartiointi
  Vartiointi pyritään aloittamaan toukokuun toisen viikon paikkeilla. Vartiovuorolistat tulevat Otamajaan sitä ennen.
  Vartiovuorolistaan tulee jäämään tyhjiä päiviä, joihin voi muuttaa oman vuoronsa kunhan samalla viivaa yli sen listalla aiemmin olleen vuoronsa, jotta joku muu voi taas ottaa sen.
  Vartiovuoron voi tehdä toinenkin henkilö esim. korvausta vastaan. Vartiovuoron tekijän on oltava OV:n jäsen. Vartiovuoron tekemisen korvaus on jäsenten sovittava keskenään eikä seura ota siihen kantaa.
 3. Trailereiden säilytys telakalla kesäaikaan à tarvitset OV:n tarran
  Kaikissa telakalla säilytettävissä trailereissa pitää ajanjaksolla 15.6 – 1.9. olla OV:n traileritarra, jonka voit ostaa satamakapteenilta, telakkamestarilta tai sihteeriltä. Tarroja myydään myös lipunnostopäivänä ja mahdollisissa talkoissa. Hinta on 30 €, joka hyvitetään seuraavan talven telakkamaksusta ja laskutetaan täten vasta syksyllä.
 4. Laituripaikat
  Kesän 2023 laituripaikkalista on nähtävissä huhti-toukokuun vaihteessa OV:n nettisivuilla ”www.otavene.net”. Jos teillä on maksuja rästissä niin nimeä ei ole listalla. Hoitakaa silloin maksurästit pois mahdollisimman nopeasti.
  Huom! Laituri- ja telakkapaikan haltijoilta edellytetään veneen vuosittaista katsastusta välttääkseen kaksinkertaisen maksun kyseisistä paikoista.
 5. Veneiden viimeinen vesillelaskupäivä 11.6.2023
  Veneet on laskettava vesille viimeistään 11.6.2023
  Huom! Huoltolaiturin maatuen betonikantta ei saa käyttää veneiden laskussa ja nostossa nosturin jalkojen tukialustana sillä se ei kestä sitä.
 6. Yhteys- ja venetiedot
  Jos sinulla on sähköposti, etkä ole saanut tätä tiedotetta sähköpostilla sunnuntaina 26.3, niin sinulla on OV:n rekisterissä väärä sähköpostiosoite. Ilmoitathan silloin ajantasaisen sähköpostiosoitteesi sihteerille ”sihteeri@otavene.net” Ilmoita myös muut yhteystietomuutoksesi välittömästi sihteerille.
  (Tämä tiedote tulee kaikille huhtikuussa postitse vuosikirjan mukana).
 7. Veneiden vakuutukset
  Muistutetaan, että OV:n alueella olevilla veneillä pitää olla venevakuutus.
 8. Vieraspaikkoja OV-läisten tuttaville
  OV järjestää vieraspaikkoja kesällä 2023 OV-läisten tuttujen veneille. Maks. aika on 1 vko ja vieras on OV-isäntänsä vastuulla. Asiasta tarkemmat ohjeet Otamajassa sekä OV:n kotisivuilla.
 9. Vuosikokous pidetään keskiviikkona 19.4 klo19.00. Tarkempi tieto paikasta tulee kutsussa.