1.    Lipunnosto ja sammuttimien tarkastus lauantaina 8.5.2021

Lipunnosto ja kommodorin puhe pidetään OV:n telakalla perinteisesti lauantaina, äitienpäivän aattona 8.5.2021 klo 12.00.

Sammutinhuolto J.Lankinen suorittaa sammuttimien tarkastuksia klo 9 lähtien.

Katsastajat jakavat tietoa katsastusvaatimuksista ja varusteista.

Grilli on kuumana.

MUISTETAAN TURVAVÄLIT

2.    Laituripaikat ja OV:n vuosikirja kotisivuilla

Kesän 2021 laituripaikkalista on nähtävissä huhti-toukokuun vaihteessa OV:n nettisivuilla. Kun menet sivulle ”www.otavene.net”, niin siellä näkyy valikko, jossa vasemmalla on ”Otaniemen venekerho” ja kun viet hiiren sen päälle, niin näkyy uusi valikko ”Vuosikirja ja laituripaikat (vain jäsenille)”. Tätä klikkaamalla pääset sivulle, josta salasanan kirjoittamalla näet vuosikirjan ja laituripaikat. Vuosikirjasta näet sitten esim. jäsenet ja veneet ym.

3. Vartiointi

Vartiointi pyritään aloittamaan toukokuun toisen viikon paikkeilla. Vartiovuorolistat tulevat Otamajaan  sitä ennen.

Vartiovuoron voi tehdä toinenkin henkilö esim. korvausta vastaan. Vartiovuoron tekijän on oltava OV:n jäsen.  Vartiovuoron tekemisen korvaus on jäsenten sovittava keskenään eikä seura ota siihen kantaa.

4. Trailereiden säilytys telakalla kesäaikaan  tarvitset OV:n tarran

Kaikissa telakalla säilytettävissä trailereissa pitää ajanjaksolla 15.6 – 1.9. olla OV:n traileritarra, jonka voit ostaa satamakapteenilta, telakkamestarilta tai sihteeriltä. Tarroja myydään myös lipunnostopäivänä ja mahdollisissa talkoissa. Hinta on 30 €, joka hyvitetään seuraavan talven telakkamaksusta ja laskutetaan täten vasta syksyllä.

5. Veneiden viimeinen vesillelaskupäivä  13.6.2021

Veneet on laskettava vesille viimeistään 13.6.2021

Huom! Huoltolaituria ei saa käyttää veneiden laskussa ja nostossa nosturin jalkojen tukialustana, sillä se ei kestä sitä.

6. Kevään siivoustalkoot telakalla

Kevään siivoustalkoot pidetään maanantaina 14.6.2021 klo 17 lähtien.

7. Veneiden vakuutukset

Muistutetaan, että OV:n alueella olevilla veneillä pitää olla venevakuutus.

9. Vieraspaikkoja OV-läisten tuttaville

OV järjestää vieraspaikkoja kesällä 2021 OV-läisten tuttujen veneille. Maks. aika on 1 vko ja vieras on OV-isäntänsä vastuulla. Asiasta tarkemmat ohjeet Otamajassa sekä OV:n kotisivuilla, joskin siellä on päiväys 2017 mutta ohjeet ovat ennallaan.