Jäsentiedote nro 2, syksy 2017

 

  1. Lipunlasku lauantaina 23.9.2017 klo 18.00

 OV:n perinteinen lipunlasku purjehduskauden päättäjäisiksi pidetään Otasatamassa lauantaina 23.9.2017 klo 18.00. Kommodorin puhe ja makkaratarjoilua juomineen!

  1. Veneiden nostot syksyllä 2017

Veneiden nostot aloitetaan varsinaisesti syyskuun puolivälissä mutta telakkamestarin kanssa sovittaessa voi nostaa aikaisemminkin.

Nostosta pitää aina sopia telakkamestari Antti Louhion kanssa. Myös auto- ja trailerinostot on sovittava, sillä Antti osoittaa paikan, minne vene voidaan sijoittaa.

Telakkapaikasta tehdään hakemus sähköpostilla telakkamestari Antti Louhiolle (antti.louhio@aalto.fi) tai jättämällä vastaava hakemus Otamajan postilaatikkoon.

Hakemuksesta pitää käydä ilmi seuraavat tiedot:

– veneen omistaja
– veneen rekisterinumero
– veneen pituus ja leveys

Huom! Huom!  Telakointi edellyttää, että kaikki erääntyneet OV:n laskut on maksettu.

 

  1. Jäteöljyjen käsittely

 Jäteöljyn voi kaataa slipin viereisessä kopissa olevaan jäteöljykonttiin. Öljysuodatin on parasta jättää kaatoalustalle valumaan konttiin. Vie samalla siinä ennestään olevat suotimet kopin vieressä olevaan keltaiseen jäteastiaan, johon voi laittaa muutkin öljyiset, kiinteät jätteet. Puhtaan öljyn tyhjät kannut voi laittaa sekajäteastioihin.

Huom! Öljykonttiin ei saa laittaa pilssivesiä vaan ne on vietävä asianmukaiseen keruupisteeseen.

  1. Vaalikokous perjantaina 24.11.2017 klo 19.00

 OV:n sääntömääräinen vaalikokous pidetään Otamajassa perjantaina 24.11.2017  klo 19.00

  1. Telakan portin sulkeutuminen

Kun liikut telakalla myöhemmin illalla, niin varmistathan, että portti sulkeutuu jäljessäsi. Se voi jäädä auki, jos edessä on esim. heinä tai etana yms. kuten on tapahtunut.

1.9.2017
OV:n hallitus